Relatietherapie volgens Gefeliciteerd met je echtscheiding

Relatietherapie volgens Gefeliciteerd met je echtscheiding door Marina Schriek

Relatietherapie volgens Gefeliciteerd met je echtscheiding voor het echte verschil in al je relaties!

Door het lezen van Gefeliciteerd met je echtscheiding heb je een schat aan informatie in handen gekregen. Wanneer het boek uit is zit je misschien toch nog met vragen. Veel lezers willen weten:

  • Hoe pas ik alles toe op mijn persoonlijke situatie?
  • hoe kan ik nu verder met het dagelijks toepassen van al deze informatie?
  • Wat is bruikbaar voor mij en wat vooral niet?
  • En bovenal: Wat zal echt het verschil maken in mijn specifieke situatie, mijn achtergrond en met mijn relatie perikelen?

Trial and error
Wat werkt voor jullie/jou is een kwestie van uitzoeken en proberen. Daarbij is het belangrijk dat je doorgaat en de (kleine) veranderingen ziet, samen werkt en niet bij de pakken neer gaat zitten als het even niet lukt. Het is net al met fietsen je moet het oefenen en dan zal je resultaten boeken. En vergeet niet, je bent ook maar een mens en jouw partner ook. Daarom lukt dat de ene keer beter dan de andere keer. Juist wanneer het niet lukt kun je een extra steun in de rug heel goed gebruiken in de vorm van relatietherapie of coaching specifiek op jouw situatie met Marina Schriek of een van haar teamleden. Een persoonlijk coachingsgesprek over jullie relatie zal dan uitkomst bieden, we hebben immers al alle verhalen en situaties gehoord en geholpen ze te verbeteren. Want stellen gaan er maar vanuit dat het samenleven en doen vanzelf gaat maar dat is echt niet waar. Je moet er energie in steken en er van leren. En doe je het bij je huidige relatie niet dan volgen de lessen vanzelf bij de volgende relatie.

Relatie therapie / coaching
Wil jij persoonlijk door Marina of haar team gecoacht worden, neem dan contact op via ‘De Opening’ en maak een afspraak voor relatietherapie of jouw persoonlijke coachingsgesprek over jullie relatie. Je kunt dit individueel doen of samen met je partner.

Mocht je te ver weg wonen, dan kan dat eventueel ook via een Skype e-coaching afspraak. Echter is het voor relatie coaching zeer aan te raden om het eerste gesprek persoonlijk plaats te laten vinden in onze praktijk of eventueel op een andere locatie die dichterbij is.

De organisatie die Marina Schriek in 2001 oprichtte heet ´De Opening | burn-out specialisten met een hoofdlokatie in Lage Zwaluwe (NBr.). De organisatie heeft als specialisatie het helpen van mensen met chronische pijn en alle stress-gerelateerde klachten waaronder burn-out, depressie, relatieproblemen, ruzie, verlies ect.

De speciale aanpak berust op de kwantum psychologie waar de gewone psychologie een onderdeel van is. Het succes van deze vorm van relatietherapie zit het in het model wat is ontwikkeld waarin iedereen meteen ziet waar ze kunnen veranderen en andere resultaten boeken voor hun specifieke situatie. Wil je meer weten en bekijken of het ook in jouw situatie zal helpen, neem contact op met ‘de opening’ of via de mail

Relatietherapie of relatie coaching volgens Gefeliciteerd met je echtscheiding, de logische vervolgstap na het lezen van het boek! Werk aan al je relaties en blijf jezelf ontwikkelen.

Er gaat niets fout; je bent jezelf aan het ontwikkelen.’ Marina Schriek