Marina Schriek als coach

Persoonlijke begeleiding van Marina Schriek als coach of begeleider

Marina Schriek heeft al vele duizenden mensen geholpen en vele ondernemingen gesteund in de zoektocht naar balans tussen persoonlijke effectiviteit en emotionele fitheid.

Marina Schriek is in 2001 met haar bedrijf de opening | burn-out specialisten gestart in Lage Zwaluwe (NBr.). Zij helpt samen met haar team mensen met pijn- en stressgerelateerde klachten. Vaak komen mensen bij ‘de opening’ die al langere tijd op zoek zijn naar de antwoorden op hun vragen: waarom, waarom ik, waarom nu en vooral: hoe kom ik er vanaf?!

Wat brengt het je?
Iedereen die zich rot voelt of pijn heeft brengt daar het liefst zo snel mogelijk verandering in. Marina heeft er een uitgebreide studie van gemaakt om te ontdekken hoe je dat voor elkaar krijgt. Haar bevinding is dat het je weer goed voelen net zoveel moeite kost, als de moeite die het je gekost heeft om je rot te gaan voelen. Daar heb je geen extra tijd in gestoken of veel moeite voor gedaan. Het lijkt zelfs alsof je klachten uit het niets komen en alsof ze je overkomen.

Niets is minder waar. Klachten overkomen je niet, ze horen bij je. Wanneer je begrijpt waarom je de klachten hebt, die je hebt, dan ken je de oorzaak van je malheur. Dat is de start op weg naar herstel. Uiteraard is er niet één oorzaak te noemen. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke ervaringen.

Vanuit haar brede ervaring en achtergrond én haar niet te temmen nieuwsgierigheid, gaat Marina Schriek als coach samen met jou op zoek naar de oplossingen die ervoor zorgen dat jij je snel weer goed gaat voelen. De oplossingen zijn vaak verbazingwekkend simpel en eenvoudig toepasbaar. En dat is volkomen logisch. Marina werkt niet met algemene protocollen die misschien ook voor jou werken. Jouw oplossing is persoonlijk maatwerk. Daarom werkt het ook zo goed, voor jou!

Wil jij ook persoonlijk door Marina geholpen worden, neem dan contact op via ‘de opening’.

Gefeliciteerd met je burn-out bestellen klik hier.

Gefeliciteerd met je echtscheiding bestellen klik hier.

Gesigneerd exemplaar
Wil je een gesigneerd exemplaar van Gefeliciteerd met je echtscheiding met een persoonlijke boodschap  bestellen? Maak dan €23,55 (€19,95 plus portokosten van €3,60) over op rekeningnummer Rabobank 12.67.52.583 t.a.v. ‘de opening’ en mail daarna de bevestiging van je bestelling je adresgegevens, telefoonnummer en wensen over de persoonlijke boodschap voor in jouw boek.

1 reactie

  1. Lilian

    Marina,

    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe boek. Gr. Lilian

Reacties zijn uitgeschakeld.