«

»

Maastricht 26 juni lezing Gefeliciteerd met je echtscheiding

Maastricht 26 juni lezing Gefeliciteerd met je echtscheiding door Marina Schriek

Lezing Gefeliciteerd met je echtscheiding bij boekhandel Dominicanen in Maastricht door Marina Schriek

 

Gefeliciteerd met je echtscheiding! 
Relatie-perikelen heeft iedereen weleens. Onbegrip, misverstanden en verschillende inzichten kunnen je relatie op scherp zetten en mogelijk leiden tot een breuk.
Dat was niet jullie bedoeling toen jullie voor elkaar kozen. Marina Schriek schreef een heerlijk feelgood boek over relaties. Overal is wel eens wat aan de hand. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw huwelijk wél succesvol is en blijft? Hoe kun je voorkomen dat je echt- een vechtscheiding wordt? en Hoe kom je over het gevoel van mislukking heen na een echtscheiding.
Burn-out specialist Marina past haar succesvolle stralen-methode toe op relatie-stress en komt met verrassende oplossingen.
Deze lezing is voor iedereen die waarde hecht aan goede relaties.
 
 
Over Marina
Marina Schriek is spreker, auteur en coach, gespecialiseerd in stress en burn-out. Haar eerste boek Gefeliciteerd met je burn-out beschrijft helder hoe een burn-out kan ontstaan. Ze leidt de lezer langs de 7 stappen van de door haar ontwikkelde stralen-methodiek. Marina bezit het talent om voorbij symptomen, naar het nut van verstoringen te kijken en zo ruimte te scheppen voor herstel. Met haar methode en frisse benadering heeft zij al duizenden mensen geholpen om zich weer goed te voelen.
Haar tweede boek Gefeliciteerd met je echtscheiding is gewijd aan alle ins en outs van relaties en biedt vele handvatten om je leven te verbeteren door betere relaties te creëren.
Het lijkt ingewikkeld, maar als Marina het uitlegt, ga je er als vanzelf mee aan de slag.
Meer info:

Locatie: Boekhandel Dominicanen Maastricht
Adres: Dominicanerkerkstraat 1, 6211 CZ Maastricht Telefoon: 043 321 0825 Tijden: donderdag van 19:30 tot 20:30 uur

Op loopafstand (15 minuten) van het centraal station Maasticht

Grotere kaart weergeven
Meer over Dominicanen Boekhandel in Maastricht.