«

»

Kerstcadeau bij relatie problemen

kerstcadeau bij relatie problemenEen goed kerstcadeau bij relatie problemen is het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding. AL hoewel de titel anders doet vermoeden is dit boek een echte relatie verbeteraar boordevol tips en aanwijzingen om je relatie weer net als voorheen leuk en waardevol te maken.

De meeste ruzies gaan over geld en familie. Vaak ontstaan ruzies door onbegrip of geen interesse meer hebben voor de opinie en of situatie van de partner. Het is vaak moeilijk om je eigen idee over een onderwerp los te laten en je te verplaatsen in je partner want je denkt alles van elkaar al lang te weten. Je denkt alle opvatting over welk onderwerp dan ook te weten en het is moeilijk om daar zonder een oordeel over te hebben, naar je partner te luisteren en zijn of haar nieuwe inzichten aan te horen. Het beste kerstcadeau bij relatie problemen is het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding want het staat boordenvol tips en handvatten om dit soort moeilijke situaties om te draaien en daar van te leren. Je wordt er een beter mens van en je relatie groeit met je mee.
We onderhouden heel veel relaties op het werk, met je vrienden, familie, buren, op de sportvereniging en ongemerkt zou je daar steeds beter in worden, zou je hopen. Toch is dat niet altijd waar en zoek je vaak de mensen uit dit bij jouw waarde, normen en overtuigingen horen. Dit komt omdat we niets hebben we geleerd over relaties op school en vaak kopieer je het voorbeeld wat je van thuis hebt meegekregen en plak je dat op al je relaties.

Dat er ook andere manieren zijn en dat je daar zelf van kunt groeien heb je meestal niet door. Maar toch neemt Gefeliciteerd met je echtscheiding je mee op ontdekkingsreis waardoor je leven steeds leuker wordt zal je ervaren van het lezen maar vooral van het toepassen van wat je in Gefeliciteerd met je echtscheiding zult lezen.
Geef dit boek als hint als kerstcadeau als je graag je relatie wilt verbeteren of als je je vriend of vriendin het gunt om zijn oude relatie af te sluiten en zijn aandacht weer gaat richten op een nieuwe (leuke) partner.

Voor een gesigneerd exemplaar Klik Hier

Veel leesplezier en al het goede voor 2015 in al je relaties.