«

»

kerst cadeau bij relatieproblemen

kerst cadeau bij relatieproblemenEen uitstekend kerst cadeau bij relatieproblemen is het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding om weer aan je relatie te gaan werken. Al hoewel de titel anders doet vermoeden is dit boek een echte relatie verbeteraar boordevol tips en aanwijzingen om je relatie weer net als in het begin van de relatie, leuk en waardevol te maken als deze voorheen was.

De meeste ruzies gaan over geld, sex en familie. Vaak ontstaan ruzies door onbegrip of het feit dat er geen interesse meer is voor de mening of situatie waarin de partner nu zit. Het is vaak moeilijk om je eigen idee over een onderwerp los te laten en je te verplaatsen in je partner want je denkt alles van elkaar al te weten. Je denkt alle opvatting en meningen over welk onderwerp dan ook te kennen en het is moeilijk om daar zonder er een oordeel over te hebben, naar je partner te luisteren en zijn of haar nieuwe inzichten aan te horen. Je leert altijd iedere dag en soms pak je de nieuwe dingen op en is dat je nieuwe overtuiging geworden. Het beste kerst cadeau bij relatieproblemen is het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding omdat het boordenvol tips en handvatten staat om dit soort moeilijke situaties om te draaien en er van te leren. Je wordt er een beter mens van en al relaties groeien met je mee. Ook als je al uit elkaar bent is het goed om dit boek te lezen omdat hierin veel uitleg staat over hoe je je oude relatie kunt loslaten en je kunt voorbereiden op je volgende relatie.

We onderhouden heel veel relaties zoals op het werk, met je vrienden, familie, buren, op de sportvereniging en dus zou je daar steeds beter in moeten worden, maar de realiteit is anders. We blijven vaak toch op zoek naar mensen met dezelfde waarde, normen en overtuigingen, omdat dat veilig aanvoelt. Dit komt omdat we niets hebben we geleerd over relaties in onze leven bijvoorbeeld op school en vaak kopiƫren we het voorbeeld van wat je van thuis hebt meegekregen en dat plak vervolgens op al je relaties.

Dat er ook andere manieren zijn en dat je daar veel plezier aan kunt beleven heb je meestal niet door. Deze lessen en handvatten zijn te vinden in het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding Het neemt je mee op ontdekkingsreis waardoor je zal je ervaren door het lezen maar vooral door het toepassen van wat je in het boek staat dat er andere makkelijkere manieren zijn om gelukkig te zijn en samen te groeien. Gefeliciteerd met je echtscheiding is gemakkelijk te lezen en alles wordt in hapklare stukken aangegeven.

Geef dit boek als hint als kerstkado voor hem of haar als je graag je relatie wilt verbeteren of als je je vriend of vriendin het gunt om zijn oude relatie af te sluiten en zijn aandacht weer te laten richten op een nieuwe (leuke) partner.

Voor een gesigneerd exemplaar Klik Hier

Veel leesplezier en al het goede voor het nieuwe jaar in al je relaties.