Gefeliciteerd met je echtscheiding bestellen

Gefeliciteerd met je echtscheiding bestellen bij Succesboeken.nl

Gefeliciteerd met je echtscheiding is verkrijgbaar in de winkel voor €19,95. Wilt u het boek direct bij Uitgeverij Succesboeken.nl bestellen voor een snelle levering, klik hier.

Ontvang het extra bonushoofdstuk door jouw verhaal online te delen!
Graag willen wij dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de mogelijkheden die het boek biedt. Klachten als gevolg van een (dreigende) scheiding en overmatige stress die daar bij komt kijken, zijn supervervelend en het zou prachting zijn wanneer steeds meer mensen gaan begrijpen wat je er zelf aan kunt doen en hoe je er beter en gemakkelijker mee om kunt gaan!
Jij kunt helpen door jouw verhaal te delen op internet. Iemand anders die nu in de situatie verkeert die jij al achter je gelaten hebt, kan veel moed putten uit jouw verhaal over wat jij bereikt hebt. Zo help je een ander om zich ook weer goed te gaan voelen. De inzenders belonen we met een bonus Gefeliciteerd met je echtscheidinghoofdstuk van Gefeliciteerd met je echtscheiding. Om je ervaringen te delen, klik hier.

Een gesigneerd exemplaar
Wil je een door Marina gesigneerd exemplaar van Gefeliciteerd met je echtscheiding met een persoonlijke boodschap  bestellen? Maak dan €24,90 (€19,95 inclusief de portokosten van €4,95) over op rekening nummer rabobank NL48Rabo0126752583 t.a.v. de opening en stuur daarna een mail met de bevestiging van je bestelling. Vergeet niet je adresgegevens en telefoonnummer te vermelden en benoem de naam aan wie Marina de persoonlijke boodschap in jouw boek kan adresseren.

Ga naar de agenda van Gefeliciteerd met je burn-out voor lezingen en workshops met Marina klik hier!