«

»

Een uniek huwelijkskado

Een Uniek huwelijkskado Gefeliciteerd met je echtscheidingGefeliciteerd met je echtscheiding is naast een huwelijks redder, echt een uniek huwelijkskado voor ieder nieuw stel.
Al hoewel de titel anders doet vermoeden is dit boek een echte relatie vormer boordevol tips en aanwijzingen om je nieuwe relatie goed te houden. Als iedereen net zoveel tijd zou besteden aan het vormen van zijn relatie als aan het organiseren van zijn bruiloft dan zouden er minstens 50% stellen bij elkaar blijven. Met Gefeliciteerd met je echtscheiding kan je leren hoe dat moet.

We zijn weer ergens goed in!
Want Nederland is hard op weg om de helft van het aantal gesloten huwelijken na verloop van tijd weer te ontbinden en dat is zeer vaak te voorkomen. In de top 3 van problemen staan verschillen over geld (nr1), sex (nr2) en omgang met de schoonfamilie op de laatste plaats.
Dit zijn eenvoudige onderwerpen die met een beetje moeite goed zijn te houden als je er wat aandacht aan zou geven. In Gefeliciteerd met je echtscheiding staan talloze tips om de onderwerpen op te pakken en er een andere wending aan te geven. Naast je nieuwe partnerrelatie staat het boek ook vol onderwerpen om al je relaties weer goed, waardevol en leuk te krijgen en houden. Gefeliciteerd met je echtscheiding is een waardevol kado met een enorme impact en je hebt wat uit te leggen als je met dit huwelijkscadeau op de proppen komt. Wie durft??

Bestel Gefeliciteerd met je echtescheiding

Waar gaat het fout in relaties
Vaak ontstaan ruzies door onbegrip of doordat er weinig of geen interesse meer is voor de mening of situatie van de partner. Het is vaak moeilijk om je eigen idee over een onderwerp los te laten en je te verplaatsen in je partner. Want je denkt alles van elkaar al te weten en dan vul je het als vanzelf in. Je denkt alle opvatting, gedrag en meningen over welk onderwerp dan ook al te kennen na zolang bij elkaar te zijn. Het is super moeilijk om daar zonder er een oordeel over te hebben, naar je partner te luisteren en zijn of haar nieuwe inzichten aan te horen. Je leert altijd iedere dag en soms pak je de nieuwe dingen op en is dat dan je nieuwe overtuiging geworden. Het beste huwelijkscadeau is het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding omdat het boordenvol tips en handvatten staat om alle moeilijke situaties het om te draaien en er van te leren. Je wordt er een beter mens van en al relaties groeien met je mee.

Maar er is meer
We onderhouden heel veel relaties zoals op het werk, met je vrienden, familie, buren, op de sportvereniging, ect. je oefent dus de hele dag en dus zou je daar steeds beter in moeten worden, maar de realiteit is anders. We blijven vaak toch op zoek naar mensen met dezelfde waarde, normen en overtuigingen, omdat dat veilig aanvoelt. Dit komt omdat we niets hebben geleerd over relaties in onze leven, zoals bijvoorbeeld op school. Daarom kopiëren we vaak het voorbeeld van wat je van thuis hebt meegekregen en die aanpak plak vervolgens op al je relaties.

Dat er ook andere manieren zijn en dat je daar veel plezier aan kunt beleven heb je meestal niet door. Deze lessen en handvatten zijn te vinden in het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding Het neemt je mee op ontdekkingsreis waardoor je zal je ervaren door het lezen maar vooral door het toepassen van wat je in het boek staat dat er andere makkelijkere manieren zijn om gelukkig te zijn en samen te groeien. Gefeliciteerd met je echtscheiding is gemakkelijk te lezen en alles wordt in hapklare stukken aangegeven.

Geef dit boek als huwelijkskado aan het nieuwe bruidspaar em laat hen toepassen wat in Gefeliciteerd met je echtscheiding staat voor een lang en gelukkig leven samen. Maar geef het ook kado als je graag je eigen relatie wilt verbeteren of als je je vriend of vriendin het gunt om zijn oude relatie goed af te sluiten en zijn aandacht weer te laten richten op een nieuwe (leuke) partner. Stop het ook gewoon door de brievenbus bij de buren die altijd maar herrie maken!

Voor een gesigneerd exemplaar Klik Hier

Veel leesplezier en al het goede voor al je relaties.
Huwelijk redder uniek huwelijkskado