Bonushoofdstuk bij Gefeliciteerd met je echtscheiding

bonushoofdstuk met nog meer tips om je relatie beter te maken

Het schrijven van een boek gaat niet in één keer. Na het afronden van het manuscript, volgen een aantal correctierondes waarin sommige stukken tekst weggehaald zijn en zo niet meer in het boek Gefeliciteerd met je ectscheiding terecht zijn gekomen. Dit bonushoofdstuk bevatten tips die we je niet willen onthouden. Net als de ‘deleted scenes’ van je favoriete film, die je tegenwoordig op dvd toch kunt zien, kun je hier nog even verder lezen.

Geef hieronder je naam en emailadres voor dit bonushoofdstuk. Je kunt het dan meteen lezen en op slaan. Zo kan je de tips uit dit gedeelte nog eens vaker nalezen. Geef ook een reactie als je iets aan de tips hebt gehad of als je nog aanvullingen hebt op dit werk. Veel leesplezier en heel veel plezier in het toepassen van de methodes en tips uit dit werk op al je relaties.Marina schrijft ook op haar persoonlijke website www.marinaschriek.nl over haar leven en de dingen die haar opvallen.
Daarnaast is Marina begonnen om haar overgewicht aan te pakken en gezonder te gaan leven. Op de website www.mijnjaarzondersuiker.nl gaat ze aan de slag met de vraag “Hoe kom ik van mijn verslaving aan suiker, alcohol en koffie af?”. Met een regelmatige blog vertelt Marina over haar belevingen om gezonder te eten en te leven.