«

»

26 februari Alkmaar scheidingscafe met Marina Schriek

26 februari Alkmaar scheidingscafe met Marina Schriek boekhandel Feijn26 februari Alkmaar scheidingscafe met Marina Schriek georganiseerd door Tanger Advocaten in samenwerking met boekhandel Feijn in Alkmaar. Tijdens deze avond zal Marina Schriek auteur van o.a. Gefeliciteerd met je echtscheiding ingaan op haar ervaringen als coach en mediator op zaken die aan de orde zijn bij een scheiding tussen partners. In 2013 gingen er ruim 33.000 huwelijken uit elkaar terwijl er 64.000 huwelijken werden gesloten tussen echtparen. Het blijkt dat er meer stellen uit elkaar gaan dan dat er nieuwe huwelijken bij komen. Daarnaast is er nog het grote aantal partnerrschapsrelaties Die opweg naar het het einde van de tijd samen het niet halen en zijn er nog de stellen die zonder iets te regelen samen gaan wonen en na verloop van tijd toch ook weer uit elkaar gaan. Al met al houden het nog maar weinigen het de hele rit vol tot aan de dood en scheidt. Een leven lang samen lijkt niet meer te lukken en is het al een hele uitdaging om de eerste tien jaar samen vol te maken.
Marina geeft tijdens het scheidingscafe uitleg hoe het zover heeft kunnen komen en wat er aan te doen is.

Het echtscheidingscafe Alkmaar is een initiatief van Tanger Advocaten NV in samenwerking met boekhandel Feijn in Alkmaar

Locatie Laat 47 1811 EB Alkmaar
Tijd 19 uur Inloop vanaf 18:30
Toegang vrij

26 februari Alkmaar scheidingscafe met Marina Schriek op initiatief van Tanger Advocaten en boekhandel Feijn in ALkmaar.
26 februari Alkmaar scheidingscafe met Marina Schriek boekhandel Feijn

Terug naar de agenda