«

»

2 april Lage Zwaluwe lezing over Gefeliciteerd met je echtscheiding

Op 2 april 2014 geeft Marina Schriek in dorpshuis ‘Ons Belang’ te Lage Zwaluwe een lezing over haar boek, en het belangrijkste onderwerp in ieder zijn leven: relaties. De titel van de lezing is ‘Gefeliciteerd met je echtscheiding’.
Lage Zwaluwe 12 juni Ons Belang - Gefeliciteerd met je burn-out!Wanneer: woensdag 2 april 2014

Door: KVO en Vrouwen van Nu, voor leden en overige geïnteresseerden in dit onderwerp.

Waar: Dorpshuis ‘Ons Belang’, kerkstraat 47 in Lage Zwaluwe.

Aanvang lezing: om 20.00 uur. Welkom vanaf 19.30 uur.

De toegang is gratis.

Deze lezing is bijzonder interessant voor iedereen die een relatie heeft of had, een relatie wil en vooral voor iedereen die graag gelukkig wil zijn met z’n partner.  Over relaties is natuurlijk al het nodige gezegd, maar niet eerder zo helder, vol inzichten en praktische handvatten om je relatie vorm te geven op een manier die bij jou past.

Meer over het werk van Marina Schriek is te vinden op de website van haar bedrijf de opening | burn-out specialisten.

Ook op haar persoonlijke website www.marinaschriek.nl is veel te lezen over haar visie en aanpak van stress gerelateerde klachten en relaties in het algemeen.

Tevens is Marina op 1 januari 2014 gestart met een bijzonder experiment “Mijn jaar zonder suiker” waarin ze vertelt over haar afkickproces van haar verslavingen aan suiker. koffie en alcohol. In haar wekelijkse columns zijn de verhalen te lezen over haar ontdekkingen en de moeilijkheden die zij ondervindt om zonder deze middelen door het leven te gaan.


Grotere kaart weergeven

Meer over de KVO
Voor meer informatie over Vrouwen van Nu!
2 april Lage Zwaluwe lezing over Gefeliciteerd met je echtscheiding

Terug naar de agenda